notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Blansírozás


A blansírozást előfőzésnek is nevezik – nyers hozzávalók forró vízben való rövid főzését jelenti. A blansírozott zöldségeket általában „sokkolni” is szokták, ami azt jelenti, hogy a forró előfőzés után rögtön jéghideg mártják őket (szintén rövid időre), hogy ne főjenek tovább, és megőrizzék színüket és ropogósságukat.


gasztronómia




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás