notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 1153 alkalommal


"A füredi Anna bálooon..."


Huh, jó rég írtam én is... Ilyen ez a nyár, Balcsipart, pörgés, napsütés, viharok, eső, lányok, strand, hekk, vitorlázás, gyerektáborok, Anna bál, bajnokságok.

Javában dübörög a nyár és mindjárt vége, de még azért van belőle vissza rendesen. Legutóbbi bejegyzésem óta elindult az Abfox Vitorlás Iskola gyerektáboros hadjárata, számszerint kettőt hoztunk össze, de a mennyiség itt fordított arányban sikerült a minőséggel. Régóta tartok gyerektáborokat, sok gond szokott lenni ezzel az egész sztorival, de azt kell, hogy mondjam, minden nehézséggel együtt, szuper volt! És megéri! Viszonylag kis létszámú csoportok jöttek össze, ami egyáltalán nem baj, jobban lehet foglalkozni így a gyerekekkel. Néha nehéz és fárasztó egy ilyen feladat, de az eredmény, a csillogó szemek és a "Köszönjük szépen, jövőre is jövünk!!!" mondatok sokmindent kárpótolnak, ezeket nem lehet pénzért megvenni. Először fordult elő, hogy a kis tanítványok verset írtak kedves segítőmnek, Betti néninek és nekem. Nem fogok csöpögni, de megható pillanat volt. 

Szóval beindult a gépezet.

Emellett megint sokminden, hagyományosan idén is végig fotóztuk kiccsaládommal az Anna bált, lévén, hogy fotós família vagyunk... Végülis ez is csak egy Anna bál volt, öltöny, nyakkendő, vendégek, puccos kaja, széplányok szépruhában, ki nevetve, ki sírva hagyta el a placcot, miután kihírdették a győztest.

Vitorlás eseményből sem volt hiány, Laser Ob, Finn Junior VB, most zajlik a 420 & 470 Junior EB, Nagyhajós Bajnokságok stb. Jó látni, hogy egyre több nemzetközi versenyt hoznak ide. 

Következő héten Nagyhajós Bajnokság II., Scholtz 22 megmérettetés. A Kékszalagon nem sikerült hozni az első helyet és verseny is régen volt, ezek miatt elég nagy bennem most a bizonyítási vágy és szeretném odatenni magam. Noha "csak" mancsaft vagyok Belle Örs oldalán, de a jó, összeszokott csapat lehet az alapköve az újabb bajnoki címünknek. 

Jövőhéten regatta!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás