notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 1208 alkalommal


2009 - 470 Országos Bajnokság


Na vége az OB-nak. Újra van időm jelentkezni! A 12 futamból csak 6 volt megtartva, a rossz szél viszonyok miatt. Az első három nap napi 2, utolsó két nap semmi. Viszont csocsoból már profi vagyok, ez is valami. Első nap egy nagyobb északi fújt. Mindkét futamot vezettük, a másodikat nagyon, de pechünk volt. A félszigetről lejött egy privát szél, ami kb. 2 bft-tal nagyobb volt. Így aznap 7-et és 6-ot mentünk.

Második nap már kicsi szél, és szörnyer meleg. Keleti elállóban volt 2 futamuk. Itt már jobban mentünk, 4 és 3. Tarziékkal egy nagyon kemény hátszél, de sikerült lehauzolni őket. Úgyhogy megérdemeltük azt a hármat!

Harmadik nap csak késő délután vittek ki minket, mert akkor jött meg a déli. Gyönyörű volt. Leterjett 2-es, 3-mas szél. Napsütés. Ez az, amit személyesen kell átélni. Az első futamot megnyertük, a másodikban 6, de az sem rossz, mert ott is mögöttünk végzett a Gabó - Szende páros.

Több futamra sajnos nem volt lehetőség a forgolodós kicsi széltől.

Így mi 3-ok lettünk a felnőtt OB-n. most 3 nap pihi, aztán Junior EB - hazai pályán. Annyit már most tudok, hogy kemény lesz - és izgalmas!





IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás