notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 1423 alkalommal


A Balaton és a vitorlázás szerelmese


Már régóta foglalkoztat a vitorlázás gondolata, az az élmény amit a vízben ringó hajó melankólikusan megnyugtató érzése ad a kifáradt testnek, a kissé vagy nagyon nyúzott szellemnek.

Szinte egész életemben kerestem azt a megnyugvást adó, de mégis komoly sportnak is számító hobbit, ami a kemény munkákat rejtő hétköznapok után totális kikapcsolódást nyújthatna számomra. És úgy érzem most megtaláltam. A vitorlázás olyan szinten képes volt ellazítani és elterelni a gondolataimat, ahogy azt még semmi más tevékenység nem volt képes megadni.

 

És ami csúcs, annyira megtetszett ez a sport és kikapcsolódási forma, hogy már a jövő év elején szeretnénk venni egy vitorlást, és ami még inkább meglepett, máris gondolkozunk egy vállalkozásban, ami más menedzserek és szellemileg leterhelt embernek biztosítana kikapcsolódást és megnyugvást, ugyanis saját bőrömön tapasztaltam a stresszt, fáradtságopt és az azzal járó egészségügyi veszélyeket.

Szeretnénk a vállakozáshoz társakat is toborozni, mindenesetre az ötlet adott, az eltökéltség teljes egészében rendelkezésünkre áll, és epekedve várom a tavaszt aamikor is megvesszük a vitorlást és beindulhat a legújabb, legfrissebb, és szerintem életem legcsodálatosabb élménysorozata...

 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás