notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

A játék napja 2018

2018 Szeptember 22.


Szeptember 22-én, szombaton 10.00 és 12.00 óra között ismét elsötétül a Nickelodeon képernyője, ezzel egy időben pedig az Óbudai-szigeten található Golf Tanyára vár téged és a szüleidet is a Nickelodeon. Ne habozz hát, pattanj fel aznap a tévé elől, és irány A játék napja!


A játék napja 2018

A tévé előtt ülve is nagyon jól lehet szórakozni, mégis érdemes időnként felállni onnan és kimenni a szabadba, a jó levegőn megmozgatni magunkat, együtt lenni a családdal és közösen élvezni a játszás örömét. Pláne, ha egész nap még a kedvenc cuki rajzfilmhőseiddel is találkozhatsz! Éppen erről szól a Nickelodeon kezdeményezése, A játék napja.

 


Biztosan nem fogsz unatkozni, ha kilátogatsz a helyszínre, hiszen többek között találkozhatsz az életnagyságú SpongyaBob Kockanadrággal, Dórával, a felfedezővel, de A Mancs őrjárat puzzle, egy óriás kirakós, medúzavadászat, valamint egy 13 állomásos akadálypálya is vár rád. Minden résztvevő egy speciális útlevelet kap, amelybe minden sikeresen teljesített állomás után egy pecsét kerül. A garantált nickelodeonos ajándékokért a 13-ból csupán 8 pecsétet kell megszerezni!

 


Vidd el a Hatchimals gyűjteményed. Cserélj a többiekkel és gyűjtsd be a hiányzó Hatchimalsokat. A legnagyobb gyűjteményeket díjazni fogják!

 


A délelőtt fénypontja a különböző korosztályoknak, különböző távokon – 50, 100 és 200 méter – kiírt futóverseny lesz. A színpadon minden órában családi jóga és a tévécsatorna kultikus sorozataiból kvízjáték is vár rád, a napot pedig a Búgócsiga Zenede koncertje zárja.






IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás