notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Bemutatkozás

Standard-Team Kft. által üzemeltett Abfox Vitorlás Iskola

A Standard-Team Kft. által üzemeltett Abfox vitorlás iskolát egy vérbeli vitorlás versenyző, a kishajós Varga Bálint, valamint a nagyhajós, túrázó marketing tanácsadó, Máté Balázs alapította, azzal a céllal, hogy megalapítsanak egy olyan vitorlás iskolát, melyben a kezdőtől a versenyzőig, az óvodás gyerektől a sportmentes menedzserig mindenki tanulhat vitorlázni. Céljuk, hogy érthetően de profi módon, vízi versenypályán élő oktatóktól tanulhasson mindenki, saját szintjének megfelelően vitorlázni! Az Abfox vitorlás Iskola a legjobb új hajókkal, olimpikon, valamint többszörös Kékszalag győztes vitorlázókkal és képzett pedagógusokkal a Balaton és az Adria legjobb magyar vitorlás iskolája kíván lenni. A Balatonon gyakran tapasztalható megbízhatatlansággal és felelőtlen, be nem tartott ígéretekkel szemben, a Standrad-Team Kft. által üzemeltett Abfox Vitorlás iskola az üzleti életben is a Gentlemen Agreementet szentnek tartó Máté Balázs közreműködésével biztos társ kíván lenni, akár gyerekek oktatásáról, akár üzleti vitorlázásról legyen szó.

Vitorlás és szörf tanfolyamok itt!
 

Az új vitorlás média a Vitorlázás.hu

Célunk a Vitorlázás.hu portállal az, hogy egy naprakész online médiát adjunk kezetekbe, érdeklődjetek a túrázás vagy a vitorlás versenyzés bármely ága iránt. Örömmel fogadjuk cikkeidet, beszámolóidat bármilyen témában, ha informatív szívesen közöljük! Küldd el írásod az info@vitorlazas.hu címre!
 

Ellentét a Balatonon: Túra vitorlás – verseny vitorlás

Nincs könnyű dolga annak, aki akár sok év túrázás után a vitorlás versenyek iránt is elkezd érdeklődni. A Magyar Vitorlás életben hírhedt a kishajósok és a nagyhajósok szemben állása, azaz a profi, gyerekkoruk óta a vízen élő versenyzők, és a felnőtt korukban vitorlázóvá vált menedzserréteg  között. Ha a szembenállást nem is tudjuk megszüntetni, készen állunk arra, hogy egy túravitorlázóból vitorlás versenyzőt faragjunk! Ha voltál már a Kékszalagon, ha néztél már vágyakozva vitorlás versenyt, mint egy elérhetetlen, profi sportot, most valóra váltjuk álmaid! Tanfolyamaink után nyugodtan elindulhatsz saját, vagy bérelt hajóval akár pálya vagy túra versenyen is! Elviszünk egy valódi versenyhelyzetbe, megtapasztalhatod, mi kell ahhoz, hogy spinakkert húzva ne vasárnap érj be a Kékszalag versenyen…. Válaszd ki versenytáboraink közül a Neked megfelelő időpontot!

Vitorlás versenytanfolyamok
 

Gyerek vitorlás tábor – hasznos nyári időtöltés szakértő, biztos kezekben

Profi oktatóink mellett a gyerektáborokban 2 pedagógus foglalkozik a gyerekekkel,  együtt nevelve őket, bemutatva  a természet közeli, egyre inkább divatos sport, valamint a vízi élet varázslatos világát. A nyári vitorlás gyerektáborból gyermeked nem csak rengeteg élménnyel gazdagodva, de egy hasznos szórakozást, vagy akár egy professzionálisan űzött versenysportot is elsajátíthat. A gyerekek  a vitorlázás mellett a vitorlás etikettet, valamint a vitorlázó parti élet szükséges előírásait is megismerik nálunk.
 

Gyermek vitorlástáborok
 


Tengeri tanfolyam –vitorlás jogosítvány megszerzése

A Horvát Vitorlás Jogosítvány, vízi jártassági, vezetői engedély megszerzése híresen könnyű dolog. Mi sem mondjuk azt, hogy megizzadsz a vizsgán DE a vihar nem a papírodat kéri majd, jó ha tudsz is vitorlázni. Nem árt az sem, ha egy 50 lábas tengeri hajóval nem bontod le a Zadari kikötőt a beállásnál, és az amatőr vendégeid előtt profi módon tudsz ki be állni 20 csomós szélben egy zsúfolt kikötőben. Ha ezzel egyet értesz, Tengeri vitorlás tanfolyamainkon a helyed!

Tengeri vitorlástanfolyamok
 

Versenyzés a tengeren – ez is elérhető, akár a nulláról is

Ha a Volvo Ocean Race versenyt, vagy az Amerika kupat bámulod elmerengve, vegyél erőt magadon, te is lehetsz tengeri versenyző, még ha sosem versenyeztél is! A tengeri versenyek sokrétűek, de ha felkészülünk és elindulunk együtt egy magyar rendezésű tengeri vitorlás versenyen, meglátod, nincs is már olyan messze az a nap, amikor saját csapatot szervezve a legnagyobb nevekkel együtt küzdesz a mondjuk a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon! Böngéssz tengeri verseny tanfolyamaink között!

Tengeri vitorlás versenytanfolyamok
 IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás