notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Részt vételi feltételek és szabályzat

Vitorlás blogverseny részt vételi feltételek:

 A nyereményjáték szervezője

Abfox Internet Marketing Tanácsadó kft. Cím: 2100 Gödöllő, Kossuth u. 13.., a továbbiakban Szervező

 A nyereményjátékban résztvevő személyek

 A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

A vitorlás blogverseny  nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2009. július 1- 2009. december  15. között kerül lebonyolításra.

Vitorlás blogverseny résztvételi szabály

 A játék menete:

1. Mindenki részt vehet a játékban, aki a www.vitorlazas.hu  honlapra látogat és Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy. 

2. A www.vitorlazas.hu honlapon a felbukkanó ablakon a regisztrációs gombra kattintva eljut a regisztrációs laphoz, amelyet a játékban való résztvételhez helyesen ki kell töltenie.

 3. Regisztrációs lap kitöltése: a csillaggal jelölt adatok megadása kötelező, melyek a következők: játékos vezeték neve, kereszt neve, e-mail címe, felhasználó neve, jelszava, lakcíme, neme, kora,

 4. A regisztrációt a megadott e-mail címre érkező levélben meg kell erősítenie.

 5. A sikeres regisztráció után Ön már bekerül az aktív játékosok közé. A regisztráltakra minden e-mail címről naponta egy szavazatot lehet leadni. A szavazás során 1 és 5 közötti értékekben lehet szavazatot leadni a versenyzőkre. A verseny állása a leadott szavazatok átlagpontszáma alapján alakul ki. Az utolsó szavazatot 2009. december 15.-én 23 óra 59 perc 59 másodperckor fogadjuk be.

6. A BLOGVERSENY neve Vitorlás blogverseny, így a versenyben csak az vehet részt, aki vitorlás élményeiről számol be!

7.A Blogokban az Abfox Kft. termékeivel és szolgáltatásaival azonos terméket és szolgáltatást reklámozni tilos. Az Abfox Kft. fenntartja a jogot, hogy az ilyen jellegű hozzászólásokat kimoderálja!

 

 Kép feltöltése:

A versenyző fényképet minden új blogbejegyzéshez feltölthet illetve több kép esetében a kapcsolódó képgalériát is használhatja. A képek feltöltése valamint kapcsolódó képgaléria csatolása a szavazatokra jótékony hatással van (eddigi tapasztalataink szerint) ezért ez mindenképpen javasolt

 Ne feledje, minél gyakrabban frissíti blogját, minél többször ír bejegyzést és rendel hozzá fényképet, annál nagyobb az esélye a díjak valamelyikének megnyerésére.

A nyertesek fotói online és offline felületeken is bemutatásra kerülnek a kommunikációs kampány keretében, a hírközlés eszközeként. A blogolók elfogadják, hogy csak általuk készített, jogdíjmentes képet töltenek fel, és a versenyben való feltételként a képek szerzői jogáról lemondanak.

Bemutatkozó szöveg

A bemutatkozó szöveg az első benyomás a szavazókra, ezért érdemes átgondoltan és részletesen megírni. Javasoljuk, írja le, hogy milyen hajóval és mióta vitorlázik, esetleg azt is, kikkel.

 Köszönjük, hogy részt vesz Vitorlázás.hu Blogverseny  Programban!

 A verseny  lezárultával a történetekre és képekre adott szavazatok alapján határozzuk meg a három nyertest. A verseny során a Helly Hansen ruházat kiválálasztására is sor kerül majd, ezért augusztus 31.ig meg kell adni egy Helly Hansen boltba ellátogatva a maximális nyereménynek  (300.000 Ft)megfelelő mértékben igényelt ruhák típusát és méretét  valamint darabszámét. A nyertesek nevét és képét a Vitorlázás.hu honlapon tekintheti majd meg.

 Aki később regisztrál a verseny folyamán, az is indulhat, csupán kevesebb ideje van a szükséges szavazatokat összegyűjteni. Szeretnénk figyelmébe ajánlani, hogy honlapunkon bárki megvásárolhatja a Helly Hansen termékeit valamint az Ullmann napszemüvegeket is.

Vitorlás blogverseny nyeremények:

A játék végén a beérkezett szavazatok száma alapján kerülnek megállapításra a nyertesek. A nyeremények a következőek:

1.  Helyezett: 300.000 Ft értékű Helly Hansen vásárlási utalvány a Vitorlázás.hu webáruházában

2. Helyezett: 120.000 Ft értékű Marina hajósbolt vásárlási utalvány

3.  Helyezett: 80.000 Ft értékű Marina hajósbolt vásárlási utalvány

4-10. helyezett: Helly Hansen póló

 

 A nyereményt fél éven belül kell felhasználni. A nyeremény készpénzre nem váltható.

Vitorlás blogverseny eredményhirdetés:

 A verseny lezárultának napján a résztvevőkre érkezett szavazatok alapján kerül kiválasztásra az első három helyezett.

Amennyiben a regisztráció során megadott adatok hiányosak, a Szervező jogosult a regisztrált személyt kizárni a versenyből.

Amennyiben a nyertes/nyertesek megadott címe nem elérhető, vagy nyereményüket nem veszik át, a díj automatikusan a következő helyezettre/helyezettekre száll.

Az Abfox kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalást észlel, a versenyzőt kizárja  a versenyből. Csalásnak minősül minden, ami a versenyfeltételekkel ellentétes. Tilos továbbá a gépi szavazás, szavazóprogramok használata.

Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele:

A nyertesek nevei megtekinthetők az eredményhirdetést követő egy hónapban a www.vitorlazas.hu internetes oldalon, továbbá a nyertest a regisztráció során megadott e-mail címen is értesítjük, amire adott válaszban meg kell jelölnie, melyik ajándéktípust kéri.

A vásárlási kupont a nyertesek Budapesti irodánkban vehetik át. Szervező csak a nyerteseket értesíti.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertes nevét, fotóját tömegtájékoztatási médiában. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.

A Vitorlázás.hu blogíró verseny nyertese a nyereményjátékban való részvételével hozzájárul neve és fényképe nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre áll média interjú céljából, valamint hogy a róla készített hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja.

 A nyereményadó:

 A nyereményeket terhelő adóvonzatot a magyar törvényeknek megfelelően a tárgyi nyeremények esetében az Abfox kft. fizeti, az ajándékutalványok esetében ez a versenyzőkre hárul, illetve  viselnie kell a nyeremény felhasználásával kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség).

 Információ a nyereményjátékról:

 A fogyasztók részletes tájékoztatása, a nyereményjáték játékszabálya megtalálható a www.vitorlazas.hu oldalon.

 Adatkezelés:

 "A Vitorlázás.hu blogverseny során az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez.

Az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulás az info@vitorlazas.hu e-mail címre küldött levéllel módosítható, vagy vonható vissza. A regisztráló hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során étadott névre és e-mail címre a későbbiek során íz Abfox Kft. hírlevelet küldjön ki."

 Jognyilatkozat:

 Jelentkezők igazolják, hogy beleegyezésüket adták a képeken történő szerepléshez, annak elkészítéséhez és a Vitorlazas.hu Versenyen belüli felhasználásához kommunikációs célokra is. Továbbá kijelentik, hogy a szervező Abfox Kft.-t  nem terheli semmilyen további felelősség a beküldött képek felhasználásával kapcsolatban. A Pályázó szavatolja a jelen nyilatkozat alapján létrehozott fotókra vonatkozó vagyoni szerzői jogokat illetően, hogy azok felett korlátlan rendelkezésre jogosult, és jelen dokumentum elfogadásával beleegyezik a fotók felhasználására az Abfox kft. számára  kommunikációs célokra.

 Vegyes rendelkezések:

 A játékban való részvétel a hivatalos játékszabályok automatikus elfogadását jelenti, amelyet a játékosok megtekinthetnek interneten, a www.vitorlazas.hu oldalon a nyereményjáték meghirdetett napjától a nyereményjáték végét követő 45 napig.

 A Szervező a nyereményjátékkal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

 A nyeremények készpénzre nem válthatók, másik személy részére át nem ruházhatók. A nyereményigény elévül az adott nyeremény sorsolásától számított 30 nap után.

A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (szórólap, banner stb.) látható képek csak illusztrációk, a Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált ajándéktárgyak átadására kötelezhető.

 Ha a Játékos a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

 A versenyző a blogversenyben való regisztrációval elfogadja:

  • hogy a blogverseny alatt nyitott blogot törölni nem lehet.
  • hogy a blogversenyben való részt vétellel lemond a szerzői jogokról az Abfox kft. javára mind a szöveges mind a képi tartalom esetében.
  • hogy az esetleges csalások észlelése esetében az Abfox Kft. a blogot törölni fogja, vagy a versenyből kizárja.
  • hogy a blogversenyben való résztvételel a Vitorlazas.hu hírlevelére is feliratkozott.

 

Vissza a blogokhozIRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás