notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 2417 alkalommal


Első Tihanyi edzés


Hétvégén erős próbálkozást tettünk a balatoni edzések elkezdésére a THE-ben. Az időjárást hideg és hihetetlenül erős nagyon pöffös szél jellemezte. A szombati napon nem is tudtak vitorlázni a gyerekek, helyette a hajók átellenőrzése, összeszerelése, illetve az állítások újbóli lemérése volt a feladat, majd a napot egy kiadós fizikai edzéssel zártuk.

Vasárnap maradt a hideg, viszont a szél szerencsére csökkent, igaz még mindig túl nagy és kiszámíthatatlan volt a vitorlázáshoz. Marradt a szerelés, és az elméleti megbeszélések. :S

Délutánra a szél ereje csökkenni látszott, így a rutinosabb versenyzők ki tudtak menni vitorlázni, az optimistesek pedig a kikötőben edzettek. Örömvitorlázás volt. A partról nézve egy cadettot hirtelen 420-asnak néztem, mivel hihetetlen sebességgel közlekedett, aztán feltűnt mellette egy 3szor gyorsabb 420-as ami éppen a hullámokon pattogva spinakkerrel siklatott a déli part felé. :)

A partról nézve néha megfájdult a szívem, hogy nem lehetek köztük egy 470essel száguldozva. De hát ez van, azért örülök, hogy így is a versenyzők, versenyzés közelében maradhattam.

A gyerekek másfél óra száguldozás után kicsit átfagyva értek a partra, majd gyors pakolás és rendrakás után indultunk haza a hétvégéről.

Összességében egy jó kis hétvége volt, bár jó lett volna többet a vízen tölteni, de sebaj, legalább mindenkinek rendben van a felszerelése és kijavítva átnézve várja az eheti edzést.

 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás