notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

A csupa nagybetűs állatkert – Felsőlajosi Magán Zoo

Magán Zoo - Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark Felsőlajos

 

Összesített pontszám
91 /100
Szerző értékelése
élményfaktor:
100%
megközelíthetőség:
90%
Olvasók értékelése
élményfaktor:
100%
megközelíthetőség:
100%
Közösségi értékelés
Tripadvisor:
Még nincs értékelve
Facebook:
Még nincs értékelve
Google:
Még nincs értékelve
Foursqare:
84%


érdekességek
Látnivaló
utazás
Vidék
Vidéki kikapcsolódás
Vidéki látnivaló

Magán Zoo - Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark Felsőlajos

A csupa nagybetűs állatkert – Felsőlajosi Magán Zoo

hirdetes

Tóth Tibor kezdeményezésére, állami és egyéb támogatások nélkül épült meg Felsőlajoson egy aranyos, kulturált, és egyben nagyon szép állatpark, gyertek velünk ti is a Magán Zoo-ba! 

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A csupa nagybetűs állatkert – Felsőlajosi Magán Zoo

A Magán Zoo története

Az állatokat Abonyból telepítették át Felsőlajosra, az újonnan épült pihenőpark kapui 2015. április 14-én nyitottak ki, azóta már született itt két kisoroszlán, valamint két fehér tigris is. Amikor mi ellátogattunk ide, akkor az oroszlánokkal ismerkedhettünk meg, eszméletlenül aranyosak voltak! A park állami és egyéb támogatások nélkül épült meg, bevételük kizárólag a belépőjegyek értékesítéséből és az örökbefogadók által befizetett összegekből származik.

 

Az állatpark mégis példamutató minden állatkert számára. 20 hektáros területről van szó, ahol az állatok nagy, tágas kifutókban, és nem utolsósorban szeretetben élnek. Ami még pozitív, hogy a park szinte teljes területét fák borítják, így még a nagy nyári melegekben is hűsölhetnek az állatok kicsit. 

 

A Magán Zoo megközelítése

Kocsival érdemes érkezni, így könnyedén oda lehet találni, mindenhol táblákat láthatunk, az állatparknál pedig parkoló vár minket. Tömegközlekedéssel már kicsit bonyolultabb a dolog, ugyanis a vasútállomástól nagyjából három kilométert kell sétálnunk, hogy megtaláljuk az állatparkot.

hirdetes

 

Mi vár ránk a Magán Zoo látogatásakor

A sétálóút hossza majd egy kilométer, a séta során megtekinthetjük az állatok kifutóit, de kedveskedtek a gyerekek számára játszótérrel, a megéhezők számára pedig melegkonyhás büfével is. Csodálatos látni azt, hogy az állatok mennyire jól érzik itt magukat, én azért nem szeretem az állatkertek többségét, mert rossz nézni a jószágokat kis helyre bezárva. Itt viszont teljesen más a helyzet, minden egyes állatnak hatalmas területe van! Azt is volt alkalmunk megtekinteni, ahogy Tóth Tibor bánik az állatokkal, és azt is, ahogyan a tigrisek viszonyulnak a közeledéséhez. Amikor belépett a kifutóra, azonnal elindultak felé a nagymacskák, és úgy viselkedtek, mint a kismacskák, nagyon vicces, és aranyos látvány volt! 

Az árakról

Egy felnőtt belépő 1950 forintba, egy gyermek (2-14 éves kor között) 1350 forintba, egy nyugdíjas-, vagy diák 1600 forintba kerül. Vannak különböző kedvezmények, óvodás csoport esetén 750 forintba kerül a belépő személyenként, 15 főtől 1700 forintba kerül a felnőtt belépő, 2 gyermek és 2 felnőtt esetén 6000 forintot, míg 3 gyermek és 2 felnőtt esetén 7000 forintot kell fizetnünk. Ha azt nézzük, hogy a Fővárosi Állatkertbe 3000 forintért jutunk be, megállapíthatjuk, hogy a Magán Zoo nem olcsó. Azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy itt minden pénz az állatok jólétét szolgálja, illetve a park fejlődését, így már egyáltalán nem drága, sőt! Nekünk megérte kifizetni ezt a pénzt, imádtuk az egészet! 

 


Benei dűlő
(30) 968 1432
2018. november 22.

Népszerű helyek a közelben

Kecskeméti Planetárium

Kecskeméti Planetárium

Lánchíd utca 18/a

Még nincs értékelve

Four Points by Sheraton

Four Points by Sheraton

Izsáki út 6

81%

Buszos Kocsma

Buszos Kocsma

Bethlen krt. 10

60%

Zöldfa Étterem

Zöldfa Étterem

Nagykőrösi u. 46

80%

Pepenero Fagyizó

Pepenero Fagyizó

Szabadság tér 1/A

80%

Bakter Presszó

Bakter Presszó

Kodály Zoltán tér 3

60%

Delicatesse Eszpresszó

Delicatesse Eszpresszó

Kossuth tér 6-7

80%

a
Köszönjük az értékelésed!
Kérjük, jelentkezz be az értékeléshez!
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás