notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Fotópályázat - szabályzat

 Fotópályázat szabályzat

Vitorlás fotópályázat részt vételi feltételek:

 

A nyereményjáték szervezője

Abfox Internet Marketing Tanácsadó kft. Cím: 2100 Gödöllő, Kossuth u. 13.., a továbbiakban Szervező

A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

 

A vitorlás fotópályázat  nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2009. július 1- 2009. december  15. között kerül lebonyolításra.


Vitorlás fotópályázat résztvételi szabály

A játék menete:

1. Mindenki részt vehet a játékban, aki a www.vitorlazas.hu  honlapra látogat és Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.


2. A www.vitorlazas.hu honlapon a felbukkanó ablakon a regisztrációs gombra kattintva eljut a regisztrációs laphoz, amelyet a játékban való résztvételhez helyesen ki kell töltenie.

3. Regisztrációs lap kitöltése: a csillaggal jelölt adatok megadása kötelező, melyek a következők: játékos vezeték neve, kereszt neve, e-mail címe, felhasználó neve, jelszava, lakcíme, neme, kora,

4. A regisztrációt a megadott e-mail címre érkező levélben meg kell erősítenie.

5. A sikeres regisztráció után Ön már bekerül az aktív játékosok közé. A regisztráltakra minden e-mail címről naponta egy szavazatot lehet leadni. A szavazás során 1 és 5 közötti értékekben lehet szavazatot leadni a versenyzőkre. A verseny állása a leadott szavazatok átlagpontszáma alapján, valamint a szakmai zsüri döntése alapján alakul ki. Az utolsó szavazatot 2009. december 15.-én 23 óra 59 perc 59 másodperckor fogadjuk be.

6. Több fényképpel is lehet nevezni.


Vitorlás fotópályázat eredményhirdetés:

A verseny lezárultának napján a résztvevőkre érkezett szavazatok és a szakmai zsűri döntése alapján kerül kiválasztásra az első három helyezett.

Amennyiben a regisztráció során megadott adatok hiányosak, a Szervező jogosult a regisztrált személyt kizárni a versenyből.

Amennyiben a nyertes/nyertesek megadott címe nem elérhető, vagy nyereményüket nem veszik át, a díj automatikusan a következő helyezettre/helyezettekre száll.

Az Abfox kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalást észlel, a versenyzőt kizárja  a versenyből. Csalásnak minősül minden, ami a versenyfeltételekkel ellentétes. Tilos továbbá a gépi szavazás, szavazóprogramok használata.

Szakmai zsűri: Réti Dóra, Máté Balázs, Tóth Attila


Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele:

A nyertesek nevei megtekinthetők az eredményhirdetést követő egy hónapban a www.vitorlazas.hu internetes oldalon, továbbá a nyertest a regisztráció során megadott e-mail címen is értesítjük, amire adott válaszban meg kell jelölnie, melyik ajándéktípust kéri.

A vásárlási kupont a nyertesek Budapesti irodánkban vehetik át. Szervező csak a nyerteseket értesíti.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertes nevét, fotóját tömegtájékoztatási médiában. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.

A Vitorlázás.hu fotópályázat verseny nyertese a nyereményjátékban való részvételével hozzájárul neve és fényképe nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre áll média interjú céljából, valamint hogy a róla készített hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja.


A nyereményadó:

A nyereményeket terhelő adóvonzatot a magyar törvényeknek megfelelően a tárgyi nyeremények esetében az Abfox kft. fizeti, az ajándékutalványok esetében ez a versenyzőkre hárul, illetve  viselnie kell a nyeremény felhasználásával kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség).


Információ a nyereményjátékról:

A fogyasztók részletes tájékoztatása, a nyereményjáték játékszabálya megtalálható a www.vitorlazas.hu oldalon.

 

Adatkezelés:

"A Vitorlázás.hu fotópályázat során az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez.

Az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulás az info@vitorlazas.hu e-mail címre küldött levéllel módosítható, vagy vonható vissza. A regisztráló hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során étadott névre és e-mail címre a későbbiek során íz Abfox Kft. hírlevelet küldjön ki."


Jognyilatkozat:

Jelentkezők igazolják, hogy beleegyezésüket adták a képeken történő szerepléshez, annak elkészítéséhez és a Vitorlazas.hu Versenyen belüli felhasználásához kommunikációs célokra is. Továbbá kijelentik, hogy a szervező Abfox Kft.-t  nem terheli semmilyen további felelősség a beküldött képek felhasználásával kapcsolatban. A Pályázó szavatolja a jelen nyilatkozat alapján létrehozott fotókra vonatkozó vagyoni szerzői jogokat illetően, hogy azok felett korlátlan rendelkezésre jogosult, és jelen dokumentum elfogadásával beleegyezik a fotók felhasználására az Abfox kft. számára  kommunikációs célokra.


Vegyes rendelkezések:

A játékban való részvétel a hivatalos játékszabályok automatikus elfogadását jelenti, amelyet a játékosok megtekinthetnek interneten, a www.vitorlazas.hu oldalon a nyereményjáték meghirdetett napjától a nyereményjáték végét követő 45 napig.


A Szervező a nyereményjátékkal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat.


A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyeremények készpénzre nem válthatók, másik személy részére át nem ruházhatók. A nyereményigény elévül az adott nyeremény sorsolásától számított 30 nap után.

A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (szórólap, banner stb.) látható képek csak illusztrációk, a Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált ajándéktárgyak átadására kötelezhető.

Ha a Játékos a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.


A versenyző a fotópályázatra való regisztrációval elfogadja:

- hogy a fotópályázaton való részt vétellel lemond a szerzői jogokról az Abfox kft. javára a képi tartalom esetében.
- hogy az esetleges csalások észlelése esetében az Abfox Kft. a fotót törölni fogja, vagy a versenyből kizárja.
- hogy a fotópályázaton való résztvételel a Vitorlazas.hu hírlevelére is feliratkozott.


A fotópályázat főnyereménye a Vista utazási iroda felajánlásából:

Wellness-hétvége két fő részére, félpanziós ellátással, a soproni Hotel Fagusban (3 nap/2 éjszaka). A nyeremény előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében vehető igénybe és foglalás után nem módosítható.

 

 IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás