notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Gödöllői Városi Filmszínház, avagy a Gödöllői Mozi

Gödöllői Városi Filmszínház

 

Összesített pontszám
100 /100
Szerző értékelése
élményfaktor:
Még nincs értékelve
megközelíthetőség:
Még nincs értékelve
Olvasók értékelése
élményfaktor:
100%
megközelíthetőség:
100%
Közösségi értékelés
Tripadvisor:
Még nincs értékelve
Facebook:
Még nincs értékelve
Google:
Még nincs értékelve
Foursqare:
Még nincs értékelve


Látnivaló

Gödöllői Városi Filmszínház

Gödöllői Városi Filmszínház, avagy a Gödöllői Mozi

hirdetes

A Gödöllői Városi Filmszínház, avagy a Gödöllői Mozi felújított környezetben, a város központjában várja a filmek szerelmeseit. Egyike Pest megye utolsó mozijainak, rajta kívül csupán Cegléden és Szentendrén találhatunk hasonló szórakozási lehetőséget.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Gödöllői Városi Filmszínház

A Gödöllői Mozi

 

A Gödöllői Városi Filmszínház a település központjában, közvetlenül a Múzeum mellett várja a filmek szerelmeseit. Bár gyalogosan könnyedén megközelíthető, mivel a városközpont nem bővelkedik parkolási lehetőségekben, az autóval érkezők a Művészetek Háza parkolójában, vagy valamelyik környékbeli utcában találhatnak magunknak helyet. Pedig érkeznek kocsival szép számban a látogatók, hiszen a Gödöllői Mozi egyike Pest megye utolsó mozijainak. Először 1910-ben vetítettek itt filmet, bár ekkor még nem örvendett nagy népszerűségnek, az évek során többen meglátták benne a lehetőséget. Több felújításon is átesett, 2000. márciusa óta pedig a Pannon 2001 Mozgókép Kft. üzemelteti, akiknek szintén újabb korszerűsítéseket köszönhetünk. Természetesen megjelentek a 3D-s filmek, valamint az ahhoz dukáló modern digitális hangrendszert is építettek a terembe. 

 

A terembe, mert hogy egy van belőle. A nézőtér legtöbb esetben tele van, hiszen nem csak a város lakói, de a környékbeliek is szívesen keresik fel a helyet. A felújítás előtt gyakran láthattunk utcán kígyózó sorokat, mert az épületbe nem fértek be a látogatók. Ez ma már nincs így.

 

Megújult környezet

 

2017 végén teljes átalakításon esett át a Gödöllői Mozi. Modern, stílusos berendezéssel várják a látogatókat, ráadásul az elrendezés is teljesen átalakult, így kiküszöbölve azt a problémát, hogy egyes esetekben gyakorlatilag az ajtón sem lehetett belépni, hiszen a tömeg egy része az utcán kényszerült várakozni. Arról nem is beszélve, hogy a látogatóknak 2 sort kellett kiállniuk: a jegykiadó ablaknál, illetve a büfénél lévőt. Az újításoknak köszönhetően ezt is sikerült megoldani, hiszen ma már egyetlen kasszánál megoldhatjuk mindkettőt. 

 

A nézőtér modern, a székek távolságát növelték, így kényelmesen el lehet férni. Bár a mozi csupán egyetlen teremmel rendelkezik, a legnépszerűbb filmek esetében sem kell tartanunk attól, hogy esetleg lemaradunk róluk. A weboldalon online foglalási rendszeren keresztül biztosíthatjuk helyünket, de egyébként is napokon keresztül játszanak egy-egy filmet különböző időpontokban, így megtalálhatjuk a számunkra tökéleteset. A filmkínálat természetesen nem vetekszik egy budapesti moziéval, de erre talán nincs is szükség. Aki ismeri, és nyomonköveti a moziban megtekinthető filmeket, az tudja, hogy a legnépszerűbbeket soha nem hagyják ki a listából, ráadásul mindig változatos kínálattal készülnek a rajzfilmektől a romantikus vígjátékokon át az akciófilmekig. 

 

Elérhető árak

 

A jegyárak a felújítás ellenére sem szöktek az egekbe. Még a 3D-s filmek esetében sem kell 1750 Ft–nál többet fizetnünk teljes árú jegy vásárlása során sem, ráadásul az ár a szemüveget is tartalmazza. Szerdánként kedvezményesen, 990 Ft-os áron nézhetjük meg a filmeket, de folyamatosan készülnek különböző akciókkal hétvégi vetítések és rajzfilmek esetében is. Már 10 alkalmas bérletet is válthatunk 9 900 Ft-ért, amit egy teljes évig használhatunk fel. Valljuk be, hogy egy 990 Ft-os mozijegy bizony mindenképpen megéri. 

 

Emellett a büfé kínálata sem kifejezetten drága, így még csak azt sem állíthatnánk, hogy azzal próbálják kompenzálni az olcsó jegyárakat. A kínálatra sem lehet panaszunk, számos finomság közül választhatunk.


. Szabadság tér 5.
+36-28/421-996
2018. március 12.

Népszerű helyek a közelben

Halmosék Étkezdéje

Halmosék Étkezdéje

Szabadság út 3.

53%

Gödöllő főtér

Gödöllő főtér

Szabadság tér

86%

Pizza Palazzo

Pizza Palazzo

Szabadság tér 2.

63%

Novo Café

Novo Café

. Szabadság út 6.

64%

Sulyán Cukrászda

Sulyán Cukrászda

Szabadság tér 8.

59%

Cafe Frei

Cafe Frei

Gábor Áron u. 1

84%

Karácsonyház

Karácsonyház

Szabadság út 2.

94%

POT bár

POT bár

Gábor Áron u. 1,

89%

Mi újság V.A.N? Irodalmi kávézó

Mi újság V.A.N? Irodalmi kávézó

Dózsa György út 8

90%

Tűztorony Kávézó

Tűztorony Kávézó

. Kossuth Lajos u. 13.

85%

Fit&Sweet Cukormentes Cukrászda

Fit&Sweet Cukormentes Cukrászda

Szabadság tér 24.

88%

Lipóti Pékség

Lipóti Pékség

Kossuth Lajos u. 24.

91%

a
Köszönjük az értékelésed!
Kérjük, jelentkezz be az értékeléshez!
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás