notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 2505 alkalommal


Görögország - Thessaloniki


Már 4 napja itt vagyunk a nagyon meleg Görögoszágban. Az út kicsit nehézkesen indult, ugyanis Totó (Szamódy Tamás) útlevele - mint kiderült - lejárt  Szóval Totó repülőre szállt, és itt találkoztunk Thessában. Én - jó mancsaft lévén - összepakoltam minden cuccát, meg a hajót. Szerb határon kis kötözködés, pénz lehúzás, de itt vagyunk!

Első nap az új árbócunkat raktuk össze, ezzel elég sok idő elment, este csak kimentünk egy kis hajó kontrolra. másnap csatlakoztunk Andreas Kosmatopoulos (gr. edző) edzőtáborához. A figura 5x olimpikon, szóval már látott 470-est. A vízen állandóan futamokat rendez (13 hajónak). Ezekben jól megyünk általában. Andreas az edzés végén parti halasztást lő - ezzel csak arra akartam célozni, hogy a motorosában körülbelül annyi zászló lehet, amivel kirakja a teljes ÁBC-t + a nevét... A Junios World Championship - ami utunk fő célja - 4 nap mulva kezdődik. Addig még természetesen jelentkezem.

 

 

 

Folytatom a kis utazásunk beszámoloját! Az edzőtáborban volt egy pihenő nap.. Mi persze kimentünk egy kicsit összemérni, hisz még új az árbóc. De nem is ez a lényeg! Hanem az előtte lévő este... Görög, bulgár, német barátainkkal egy oltárit buliztunk bent a városban. Itt még éjszaka is 25 fok van, és akkora tömeg, hogy először nem akartam elhinni. Most egy kis előversenye zajlik a VB-nek, amit a görög edző szervez. Ezen kb. 20 hajó indul. A magyarok jól mennek, úgy látszik jobban fekszik ez a kis szél, ami itt fúj. Nagy előny, hogy már régebben itt vagyunk, így tudunk aklimatizálódni! A kis előverseny még 2 napig tart. Új szállásunk is van, mert a régi a higéniai normánknak nem igazán felelt meg. Az új viszont nagyon  pöpec. medence, légkondi...

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás