notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 2366 alkalommal


JEC - 2009


 

Idén augusztusban hazai pályán rendezték meg 420 és 470 hajóosztályban a junior eb-t. Ez óriási lehetőség volt a magyar egységeknek.
Felmérés utáni nap próbafutam volt. Az első 3 nap kvalifikáció volt, utána lévő 4 nap már a csoportbeosztásokban folytatódott. Első nap délután 2 futamot rendeztek. Mi egy 7-et és 10-et mentünk. 93 induló 3 csoportra volt osztva. Második nap már nagy szélben volt 3 futam. Itt is jól szerepeltünk, a nagy szél jobban fekszik nekünk. Mentünk egy 9, 3, 10-et. Így már biztos volt az aranycsoportban való szereplésünk. Így harmadik napra csak egy futam maradt, abban 10-et mentünk. Még a Váradi – Serke/Bakóczy páros került be aranyba. Az aranycsoportban Első nap 16, 3 (!), 17. Ezzel 10-ek voltunk összetettben. Másnap egész napos parti halasztás után végül délután mentünk ki egy futamra, ahol egy 23-at sikerült alakítani. Így visszavágtuk magunkat 11-re. Verseny végéig nem volt már több futam. A vízi rendezés nagyon profi, nem voltunk fölöslegesen vízen. Az esti programok már sajnos gyengébbek voltak szponzor és pénz hiányában.

Óriási élmény volt nagy mezőnyben világversenyen jól menni. Reméljük továbbra is így fogjuk folytatni.





IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás