notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Karamellizálás


Karamellizálásnak nevezzük, amikor a cukrot addig hevítik, míg karamelsziruppá nem alakul át aranysárga vagy sötétbarna színnel. A zöldségekben és gyümölcsökben található természetes cukrok is karamellizálhatók sauté (hirtelen sütés) eljárással, grillezéssel, vagy pörköléssel, hogy aranyszínt vegyenek fel, és édesebb ízük legyen.


gasztronómia




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás