notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 2443 alkalommal


Kékszalag 2010 - Többtestűek éve?


Kékszalag 2010? Sok kérdés lóg a levegőben. Szabályok, többtestűek, nevezés, korlátozások... Kiváncsi vagyok mi lesz itt.

Már az Amerika Kupára is többtestűeket építenek, a BMW Oracle csapata már edz 90 lábas trimaránjával, az Alinghi katamaránja, ami szintén 90 láb hosszú, hamarosan elkészül.

Rövid időn belül minket is elér a "többtestű láz", érkeztek már nagyobb katamaránok kishazánkba, de a vitorlázásnak ez az ága még gyerekcipőben jár itthon.

A 2009-es Kékszalagra visszatérve kicsit szeretném mondani annak a trimaránosnak, aki jódarabig előttünk kolbászolt és kb ötször takart le, hogy tartalékoljon jövőre...Ott majd indulhat rendesen, most így versenyen kívül csak zavarta a mezőnyt. Nem csak minket...

Szóval Kékszalag 2010...Eddig is divatos volt külföldről behozni hajókat az esélyes csapatok részéről, valószínüleg ez most sem lesz máskép és tavasszal rohanó többtestűek lephetik el a Balatont.

Izgalmas év lesz!

Képek a 2009-es Kékszalagról elérhetőek itt: http://www.totofoto.hu/galeria.php

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás