notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Kikaparás


Az ételmaradékok (általában az odaégett húsdarabok) eltávolítása a serpenyőből. Az ételmaradék és zsírok eltávolítása után a főzéshez használd léhez egy kevés folyadékot szokás hozzáönteni, majd azzal együtt felmelegíteni azt, hogy minden megbarnult ételdarab kitakaríthatóvá váljon. Az így keletkező keverék gyakran a szósz alapját képezi majd.


gasztronómia




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás