notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 1067 alkalommal


Murphy nem alszik


Sziasztok!

Amiről most fogok írni, az nem teljesen a vitorlázásról szól, de hasonló momentumokat gondolom mindenki átélt a parton és a vízen is.

Szombat este

A vitorlázás mellett több dologgal is foglalkozom, ilyen pl a zenélés. Egy amatőr rock bandában dobolok és szombat estére szerveztek nekünk koncertet Nemesvámosra. Volt még másik 3 banda, sör, ismerősök, hangulat stb. Vártam már az estét, mert kiderült, hogy egy gyerekkori játszópajtásomékkal fogunk fellépni, tatabányai a srác és kb 10 éve nem találkoztunk.

Szokásos forgatókönyv szerint indult a buli, megérkeztünk, bepakoltunk, erősítők, dobcucc, ismerkedés a többi taggal, hangolás, megjöttek a mulatni vágyó emberek...Lement az első banda, utánuk következtünk mi. Ekkor kezdtek el gyűlekezni a felhők, mint valami gerenda vihar előtt. Rögtön az első számunk elején elszállt a lábdob, kiszakadt a bőr...Oké rendben, oldjuk meg, ragasszuk meg! Csodálatos találmány a szigetelőszalag, de nem arra találták ki, hogy hárítsa 3 banda repertoárját. Tehát megint kiszakadt, illetve tovább...Nincs mese, kell egy új bőr. Oké, a technikus srác mondta, hogy neki van, de el kell menni Veszprémbe. Rendben, el is mentek érte, szünetet hírdettünk, ez van sajnos, rövidesen folytatjuk. Gondoltuk mi akkor...

Nem sokkal később jött az énekesünk, hogy ki kéne menni az autókhoz, mert az övét és a miénket valaki meghúzta...Azt már mondanom sem kell, hogy kb a két legdrágább autót alázták meg. Nem mondom a márkákat, de a kár jelentős, több panel, késsel, lemezig bevágva....A rendőrök ekkor már kinn voltak, felvették az adatokat stb. Nem igazán volt tiszta számomra, hogy mi is történt pontosan csak annyit érzékeltem a nagy kapkodásban, hogy az énekesünk vörös fejjel jön, kinn vannak a rendőrök és vizsgálják az autókat. Utána kiderült, hogy egy szemtanú észrevette a tettest és azonnal hívta a rend őreit, majd minket.A tettes meglett szerencsére.

Közben megérkezett az új bőr, felraktuk, újra behangoltunk és elég zaklatott, szétesett idegállapotban elkezdtünk játszani, persze hibáztunk párat, majd be kellett fejeznünk záros határidőn belül, mert az énekesünknek és szüleimnek be kellett menni Veszprémbe kihallgatásra...Részünkről itt vége volt az estének, a többi banda derekasan helyt állt, mi viszont elég pocsék hangulatban hagytuk el a helyszínt, köszönhetően annak a ........., aki teljesen értelmetlenül,számomra érthetetlen okból és uninteligens módon megkárosított két nagy értékű autót. Köszönjük ezt neki!

A dob ezek mellett elhanyagolható. Kellemetlen, de az új cuccal simán végig tudtuk volna nyomni a műsort és mindenki happy.

A közönség elmondása szerint az a pár szám, amit sikerült eljátszanunk elég nagyot ütött, nem kevés feszültség volt bennünk, ezt gondolom érezték a megjelentek....

Azóta sem igazán értem, hogy ez miért jó valakinek, mit ártottunk mi neki vagy mi vezérelte...Remélem elnyeri méltó büntetését...

Így jártunk, ha valakinek van hasonló tapasztalata nyugodtan ossza meg a publikummal, én azóta is dühösen gondolok vissza, de majd a következő koncert vagy lassan már egy jó vitorlázás kárpótol!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás