notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 909 alkalommal


Nagyhajós OB II. 2009 - 4. nap


Lassan vége az idei bajnokságnak. Ma, a 4. napon egy futamot sikerült befuttatni a C pályán (Csopak). Így még maradt hátra egy darab futam, amit holnap próbálkozunk teljesíteni.

Keleties szélben nyitottuk a napot, a rajtnál OCS gyanúsak voltunk, a zsűri felhúzta az egyéni visszahívót, nem akartunk kockáztatni, gyorsan visszafordultunk, megkerültük a zsűrihajót és a mezőny után eredtünk, mivel csak mi jöttünk vissza. Később kiderült, hogy egyedül a Bocs volt korai rajtos. Utolsóként nem akartunk sokat agyalni, kikoppantottunk balra és csodák csodája, bejött! A kreuz bóját elsőként vettük és meg is tartottuk a helyünket végig, megszereztük nyolcadik futamgyőzelmünket. 

A szél fokozatosan állt le, a második futam végére már teljesen leállt, ezért a futamot lelőtték és szél hiányában ma nem is volt több futam.

Mögöttünk elég nagy csaták dúlnak, 1-2 pontra vannak egymástól a csapatok, a holnapi utolsó futam is hozhat még változást.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás