notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Nyereményjáték

Jelentkezz a www.elmenyterkep.hu és a “Szeretlek Balaton” csoport fotópályázatára és gazdagodj te is értékes ajándékokkal! Nincs más dolgod, mint:

  • csatlakozni a “Szeretlek Balaton” csoport tagjai közé a Facebookon: https://www.facebook.com/groups/280686452404474/
  • a csoportban megtalálható, a nyereményjátékkal kapcsolatos posztban található leírásnak megfelelően feltölteni egy Balatonon, vagy környékén készült saját fényképedet, amire a legbüszkébb vagy
  • használni a posztban megadott hashtag-et, és minél több Like-ot (kedvelést) gyűjteni a fotódra!

 

Hat héten át minden hétfőn kikerül egy, a fotópályázattal egybekötött nyereményjátékkal kapcsolatos Facebook poszt, amely egyben jelenti a játék kezdetét is. A játék minden héten vasárnapig tart, a nyertes az azt következő hétfőn, este kerül kihirdetésre a csoportban. Az egy hét alatt 5 legtöbb Like-ot (kedvelést) összegyűjtő kép között zsűri hírdeti ki a nyertest, aki a fotópályázat nyereményével gazdagodhat. A nyereményjátékban kizárólag azok vesznek részt, akik pontosan megfelelnek a fotópályázattal egybekötött nyereményjátékkal kapcsolatos Facebook posztban leírtaknak!


 
Amennyiben ez sikerül, részt vehetsz a fotópályázattal egybekötött nyereményjátékon, ahol hat héten át hetente egy szerencsés nyertest sorsolunk ki!  

 

A játék időtartama: A játék 6 héten át tart, amely során 4 különböző nyeremény kerül kisorsolásra. A játék teljes időtartama: 2020. február 10. – 2020. március 23.

A játék Szervezője: Maculatura Professzorok Kft. (továbbiakban Szervező)

A kisorsolásra kerülő 6 db nyereményt biztosítja: Swim Life Kft.

Nyeremények: A Játékban az alábbi dátumok szerint az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:

Február 17: 10 000 Ft értékű utalvány az Idill Hotelbe, amely szobafoglalásra használható fel

Február 24: 10 000 Ft értékű utalvány az Idill Hotelbe, amely szobafoglalásra használható fel

Március 2: 10 000 Ft értékű utalvány az Idill Hotelbe, amely szobafoglalásra használható fel

Március 9: 10 000 Ft értékű utalvány az Idill Hotelbe, amely szobafoglalásra használható fel

Március 16: 10 000 Ft értékű utalvány az Idill Hotelbe, amely szobafoglalásra használható fel

Március 23: 10 000 Ft értékű utalvány az Idill Hotelbe, amely szobafoglalásra használható fel

 

A nyeremények 2020.04.30-ig felhasználhatóak, minimum 2 éjszakás foglalás esetén!

A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a játékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.

Részvételi feltételek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot

 

A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A  Szervező a “Szeretlek Balaton” csoportban (ITT) Facebook posztban értesíti a felhasználókat a Játékról, akik a részvétellel (fotópályázatra feltöltött kép a csoportba) egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A Játék során 1 felhasználó kerül kisorsolásra egy héten, a Játék teljes időtartama alatt (6 hét) 6 felhasználó kerül kisorsolásra.  Amennyiben a nyertes a kihirdetés után 24 órán belül nem reagál megkeresésünkre, úgy új nyertest sorsolunk a Játékon.

A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 

Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás