notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 3648 alkalommal


Nyugi, nemsokára nem feszülsz bele, lehet talán egyszer még újra tied a pálya.


apa által épített,design-olt katamarán-régesrég,elég egyedi;)

Ó, ez lesz tehát az első bejegyzésem..=)

Már a  legelső emlékeim(még mikor süldőmalac voltam:D) a jégvitorlázáshoz, katamaránozáshoz és a napszúráshoz fűződnek.Emlékszem mádör mindig megbízta apát azzal, hogy kenjen be, meg ne legyünk sokat vízen...sok anyai aggodalmaskodás...

Volt egy sztori, mikor még nem volt olyan húdebiztonságos a jég (anya szerint természetesen): apa jött értem, hogy megyünk dn-ezni, én már nagyon vártam, 4 évesen-hozzáteszem.Mádör meg azt mondta:-Szó sem lehet róla.Apával mindketten magunkban röhögtünk, hogy milyen naív, mikor ő is tudja, ez egyenértékű a teljesíthetetlennel..:D De apa mégis megígérte, hogy oké, akkor a 'Vivi' nem jégvitorlázik Vele:D

Fenéket nem, egész nap kint voltunk és hasítottuk a pályát(volt egy bácsi,akinek a boom eltörter az orrát és ömlött belőle a vér, de olyan kalandvágyó népség volt lent  a jégen, hogy egy ilyen aprócska allűr sem szegte senki kedvét) elég erős szél is volt akkor, ott.

Eljött az este, apa elindult haza velem, hogy leadjon mádörnek és én meg kisemberként nem vágtam, hogy amit kimondunk,annak  milyen súlya van:D: -Szia Anya! NEM MONDOM MEG, hogy apával JÉGVITORLÁZTUNK:D:D:D   igazából ezen még anya is nevetett, apa az süllyedt a  tengerszint alá szégyenében:Dén meg nyugiban voltam.

A szörftanulmányaimat 2006.május 19-én kezdtem, azért tudom  egészen pontosan, mert surfstation-ön vezettem naplót anno.Mint tősgyökeres fűzfői én is a Zagyon szoktam szörfözni, Fűzfői-öböl csodálatooos:)2007-es Retro Szörffesztiválon is részt vettem, nagyon nagy vagányság volt, a picinyke szélben a  retro-cuccok sokkal jobbnak bizonyultak, mint a mi monofilm vitorláink.

Az előző nyáron nem tudtam sokat vízen lenni több ok közrejátszása miatt, de ezen a nyáron maximálisra szeretném a Balatonon töltött órák számát fejleszteni.Azért kipróbáltam például az A-class katamaránt, tyűh, annál nagyobb élményben még nem volt részem!Apa nyáron épített egy tornado-t, azzal még nem mentünk ki együtt, csak ő ment vele, de azt mondta, hogy igencsak jól szuperál.

Még 8.-os :D ballagásomra kaptam saját szörfcuccot, '"Kucséber gyerek"lévén névreszóló deszkám van és mindezt apumnak és nagybátyómnak köszönhetem=)Köszönöm is.Nagybátyám nagyon jó deszkát shape-elt nékem, könnyű és finom...=)A riggem is csodajó, csak az izmaim is dagadhatnának, nem csak a vitorla...

Fognak is dagadni reméljük, két hete kezdtem edzeni egy sráccal 420-ban, múlt hétvégén is kint voltunk, szerintem fejleszthető vagyok,  a gyorsaságon és pár apróságon kell javítanom sokat, nem tudom még mi lesz, hogy lesz, így inkább ezt nem is részletezem tovább.:)  BUT: Hope dies at last..

ennyi elég is lesz mára.Keep on sailing!

 

 

 

 

 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás