notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 1034 alkalommal


Raffica


Sziasztok, 

Jó rég írtam, de tél van, ilyenkor itt nem nagyon történik semmi. Hullanak a levelek, még viszonylag jó idő van de már kihalt a part.

Gondolom ilyenkor az embereknek jobban van ideje írni és mással foglalkozni, elő is került egy régebbi téma , a Raffica. Király Zsolt nemrég írt nekünk, hogy legyünk szívesek a cikket levenni és ezután tájékoztatni őket, ha valamit szeretnénk feltenni. Ez megtörtént a cikket levettük, archiváltuk, viszont a többi szerintünk nem minket minősít. A fényképeket nem mi készítettük, a cikkben pedig objektív tényeket közöltünk, nem személyeskedtünk. A kommenteket sem mi írtuk és a lavina sem innen indult el, már ha ezt lehet annak nevezni. Válaszként azt reagáltuk, hogy ha a Raffica Team küld olyan anyagot, amit látni, olvasni szeretne, akkor azt szívesen feltesszük. Erre nem kaptunk egyelőre választ. 

Úgy gondolom, hogy ameddig egy cikk, illetve média termék objektíven tényeket közöl, azzal nem sok baj van. Azt, hogy ezért most ki a felelős és milyen külső-belső viszályok vannak a hajó körül, nem a mi feladatunk eldönteni és megkeresni. Ez véleményem szerint nem történt meg. Itt mi a sztorit részünkről lezártuk, a továbbiakban szívesen közlünk bármilyen anyagot, amit a Raffica Team küld.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás