notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 1007 alkalommal


Raiffeisen Kupa 2009 -Első nap


Befejeztük a 2009-es Raiffeisen Kupa első napját. Gyenge szelet jósoltak mára, emiatt nyűgösebben keltem. 8.00-kor indultunk Füredről és kezdtem megörülni, hogy nem látszik a déli part, gondoltam szakad az eső és jön vele szél. Lábon mentünk át, de perceken belül kiderült, hogy a reggeli pára nézett ki úgy, mintha esne. Viszont a szél egészen sokáig megmaradt. Csak visszafelé kellett feltennünk a motoros segédeszközt.

10-kor elindultak a rajtok, az Asso99 és egyéb nálunk gyorsabb járgányok miatt jó nagy pályánk volt, azt viszont nem értettem, hogy miért nincs betét bójánk. 

Három futamot terveztek mára, az Assonak és a Melgesnek sikerült is befutnia, a többieknek viszont nem. Ácsorogtunk kicsit a flautban, aztán lelőtték a napot.

Ez a verseny a Kékszalag előtti utolsó verseny és a One Design Trophy harmadik fordulója, viszont Scholtz 22-ben mindössze négyen indultunk. Ezt se értettem nagyon, lehetőség van a versenyzésre, szél is volt, igaz nem nagy, a nap is sütött, edzésnek is kiváló nap lehetett volna sokaknak.

Elcsatázgattunk a többiekkel, voltak izgis pillanatok és még vezetünk is. Várom a holnapot.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás