notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 4609 alkalommal


Tapsi azaz Kálóczy Antal a "zseni"


Tapsi azaz Kálóczy Antal a nagy üzeletember

Előző blogbejegyzésemet már el is felejtettem, és nem is nagyon jártam ezen az oldalon, amíg az oldal üzemeltetői a mai napon meg nem küldték nekem Kálóczy Antal, azaz gúnynevén Tapsi levelét, melyet nekik írt, melyben rettentesen leszúrta őket az én blogbejegyzésem miatt. Nem vártam el Tapsitól, hogy tudja, mi az a blog, de ez a levél, és ennek sítlusa engem is meglepett. Úgy gondoltam, ha már megkaptam, lehozom itt, lássátok, miről beszéltem előző bejegyzésemben. Annyit hozzátennék, hogy nem tudom, Tapsi milyen hajókról beszél, mivel én 11mod iránt érdeklődtem nála. Szeretném azonban leszögezni, hogy nem gyűlölöm Kálóczy Antalt, nem is volt hozzás sok közöm szerencsére. Egyszerűen csak sajnálni tudom őt, és mindazt, aki üzleti kapcsolatba kerül vele, akár 8modot akár Optimistet akar vásárolni a tapsiboattól. Ja, és semmi közöm az oldal üzemeltetőihez, drága tapsi, nézz utána a neten, mi is az a blog, és mi az a cikk.

 

Kálóczy Antall alias Tapsi levele:

Kedves Seggfej !

 Olvastam a hajóvásárlás ürügyén irt fikázó cikkedet. Természetessen ebből semmi sem igaz amit irsz! Szerintem egészségesebb lenne ezt a cikket levenned és bocsánatot kérned mert bűzlik. Élőben egyszer beszéltünk amikor a szar kalózaidat akartad rám sózni. Ha nincs pénzed akkor nem kell nagy célokat kítüzni magad elé. A profi edzőidrőlmeg a megtanitlak versenyezni annyit,hogy ha valamit tanítasz nem árt ha előtte magad is megtanulod.Egyébbiránt ha fikázó cikket írsz akkor tedd mellé a neved! Tájékoztatlak,hogy már a második helyen állsz,hogy kinyald a seggem!!! Üdv.TAPSI

 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás