notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

 Olvasva: 1113 alkalommal


Végre vizen!


Sokan már korán vízre szálltak, egyesek túl vannak az első versenyeken, voltak külföldön, nekünk azonban ez volt az első aktív hétvégénk.

Tulajdonképpen átlagosnak is mondhatóak a nap eseményei ennyi év után, de azért az első hajószerelés, árbocállítás,vitorlázás mindig különlegesebb.

Szombat reggel találkoztunk a BYC-ben és több kevesebb nehézség árán összeraktuk végre mi is a hajót(Bilfinger Berger- S22) , nem részletezem a szerelés minden mozzanatát:)

Hétvégén mi is elindulunk az idei első versenyünkön, Kenesén, ezért amilyen gyorsan csak tehettük, kicsapattunk a vízre, hogy edzünk egy olyan "évelejit". Meglepő módon egész tűrhetően muzsikáltunk, néhány apróságot leszámítva, mint pl: összetekeredett orrsudarat nem lehet kihúzni...

Az idővel nagy szerencsénk volt. A partról úgy tűnt, hogy hideg lesz, de tévedtünk! Nagyszerű időnk volt az első edzéshez, napsütés, rövidnadrág, kettes, nyugatias szelek, kívánni se lehetett volna jobbat. Mentek a fordulók, halzik, bliszter föl-le...Bele kell még rázódni, de ha erről a szintről indítunk, akkor  nagy baj nem lehet és egy újabb sikeres év áll előttünk. Nem szeretnék elkiabálni semmit, hétvégén sok minden ki fog derülni, izgalommal várjuk az első megmérettetésünket!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás