notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Emulgeálás


Két olyan folyékony összetevő kombinálása, amelyek természetes úton nem keverednek el megfelelően (például víz és szír). Az emulgeálás általában úgy történik, hogy az egyik összetevőt folyamatosan, gyorsan kavargatjuk, miközben lassan hozzáöntjük a másikat. Ez segít elosztani a második összetevőt az elsőben.






IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás

Fatal error: Call to a member function makeCacheFile() on null in /var/www/clients/client2/web31/web/index.php on line 200