Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Emulgeálás

hirdetes

Két olyan folyékony összetevő kombinálása, amelyek természetes úton nem keverednek el megfelelően (például víz és szír). Az emulgeálás általában úgy történik, hogy az egyik összetevőt folyamatosan, gyorsan kavargatjuk, miközben lassan hozzáöntjük a másikat. Ez segít elosztani a második összetevőt az elsőben.

hirdetes





IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás