Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Herendi porcelán minimanufaktúra

Herend

Vidék / Látnivaló

 
Összesített pontszám
95 /100
Élménytérkép értékelése
ár/érték arány:
100%
élményfaktor:
100%
megközelíthetőség:
100%
Olvasók értékelése
ár/érték arány:
100%
élményfaktor:
100%
megközelíthetőség:
100%
Közösségi értékelés
Tripadvisor:
90%
Facebook:
Még nincs értékelve
Google:
Még nincs értékelve
Foursqare:
Még nincs értékelve


Herendi Porcelánmanufaktúra Látogatóközpont

Herend a művészi porcelánkészítés hazai fellegvára. Nem is oly rég csak kiválasztott kevesek pillanthattak be a csodálatos műalkotások születésének rejtelmeibe, ma ezt bárki megteheti!

Herendi porcelán minimanufaktúra

A herendi Porcelánmúzeum mellett nem csak kiállított darabokat láthatunk, de meg is nézhetjük a porcelánkészítés folyamatát. A minimanufaktúrába igazán érdemes betekinteni, hiszen olyan érdekességeket tudhatunk meg a gyár működéséről, és adatairól, amelyek megdöbbentőek lesznek. 


Élménytérkép olvasói

Google

Tripadvisor


Szép disztárgyakat csináLnakÉrtékelés időpontja: 7 hónapja
A manufaktúra csak vezetéssel látogatható, ami nagyon érdekes lett volna, de sajnos nem figyelt a vezető arra, hogy mindenki odaért-e a bemutó helyszínére, vagy látja-e mindenki a bemutatott munkafolyamatot, kb. 15 perc alatt elhadarta a mondandóját. Szerencsére akik bemutatták az adott munkaszakaszt készségesen elsuttogták nékünk a lényeget. A 3D mozi egy "kicsit" hatásvadász volt számunkra, igazàn semmit tett hozzá a látogatáshoz. Ettől eltekintve élveztük a látogatás és másnak is ajánljuk. A múzeumban érdemes fülhallgatóval a kihelyezett QR kódokat meghallgatni.

Értékelés időpontja: 6 hónapja
A belépő elég drága, a tárlatvezetés egy nagyon giccses és erőltetett promó-videóval indul, amikor 10 éve voltam először, akkor még egy érdekes gyártörténeti anyag volt helyette. A csoportok sokszor olyan nagy létszámúak, hogy a legtöbben nem is tudják a magyarázat alatt rendesen látni, hogy mi is történik, és kissé gyors a tempó. A tárlatvezető jól artikuláltan, érthetően magyaráz. Lelombozó, hogy a kávékuponért egy automatás valamit szolgálnak fel az étteremben a valódi herendi csészében.

Értékelés időpontja: 7 hónapja
Nagyon tetszett, hogy be lehetett pillantani a porcelánkészítés rejtelmeibe!És nagyokat ámuldoztunk! Nem semmi egy művészmunka ez! Nagyon megérte elmenni.

Értékelés időpontja: 6 hónapja
Nagyon igényesen kialakított. Az egyes munkafolyamatok bemutatása érdekes. Érdemes ellátogatni!

Értékelés időpontja: 10 hónapja
Kissé borsos a belépő ára, de érdekes a manufaktúra. Sok idő nincs rá de minden munkafolyamatot bemutatnak. Volt egy-két nagyon készséges és kedves dolgozó is, pedig már nagyon unhatják a látogatókat :)

hirdetes
8440 Herend, Kossuth Lajos u. 137.
(88) 523 231
Szerda:10:00 - 16:00
Csütörtök:10:00 - 16:00
Péntek:10:00 - 16:00
Szombat:10:00 - 16:00
:: - :
:: - :
Kedd:10:00 - 16:00
Árkategória:  
hirdetes

Legfrisebb cikkeink


Café Frei

Ma már szinte mindenkinek van egy ismerőse, aki imádja a Café Freit. Nem véletlen, hiszen a kávézó különlegessége a termékválasztékban rejlik, amely betekintést enged a világ számos kávé hagyományába. Most Gödöllőn látogattuk meg a Café Freit, lássuk tapasztalatainkat!

Zoo Café

A Zoo Café Budapest szívében egy igazán új megközelítés az állatok közelségét illetően. Kávézás közben különféle állatokat ismerhetünk meg és simogathatunk. A kávézó igen népszerű hely, ahova nehéz bejutni, ha nem foglalsz asztalt. Nekünk mégis sikerült! 

Hai Nam Pho

Budapesten több vietnámi éttermet is találunk, ahol a fő fogás a pho leves. Nem mindegy azonban melyik éttermet választjuk, hiszen nem mindegyik helyen tartják az autentikus ízvilágot. A Hai Nam Pho Bistro az a hely, ahol biztosak lehetünk az eredeti ízvilágban. De miért? 

Mentőmúzeum

Tudtátok, hogy az Országos Mentőszolgálat épületében van egy mentőmúzeum? Én sem. A Kresz Géza Mentőmúzeum több, mint 100 éve nyitva áll a látogatók előtt, ahol megismerhetik a mentők egyesületének fejlődését és azokat az eszközöket, amelyek egykor forradalmi technológiának számítottak. Érdekes, és egyben szívet melengető kiállítás tárult elénk. 

Happy Day Cafe

Gödöllőn találunk pár éttermet, pizzériát, de talán olyan stílusú és hangulatú helyet, mint a Happy Day Cafe nem. Biztos lesz olyan, akinek nem jön be ez a laza stílus, extra konyhával, de nekünk mindenképp bejött. Nézzük, mit tapasztaltunk a Happyben. 

Cardan Pizzeria Pub

Ráckeve városa a Duna-parton található, Budapesttől nem messze, ahol teljes nyugalomban kapcsolódhatunk ki. A város bár nem nagy, mégis érdemes meglátogatni és felfedezni a környéket. Látogatásunkkor felfedeztük a település egyik legkellemesebb éttermét is, a Cadran Pizzéria és Pub-ot. Nézzük, milyen tapasztalataink voltak. 


Népszerű helyek a közelben

Herendi Porcelán Múzeum

Herendi Porcelán Múzeum

Kossuth Lajos utca 140.

93%

Szent Euszták-templom

Szent Euszták-templom

Kossuth 38.

80%

Szent Anna-templom

Szent Anna-templom

Petőfi Sándor utca 60.

65%

Márkói Csárda

Márkói Csárda

Padányi Bíró Márton u. 9.

83%

Laczkó-forrás

Laczkó-forrás

Veszprémvölgyi utca 122.

90%

Kolostorok és Kertek

Kolostorok és Kertek

Veszprémvölgyi utca 68.

Még nincs értékelve

Gizella királyné-kilátó

Gizella királyné-kilátó

Veszprémvölgyi utca

95%

Gulya-dombi Parkerdő

Gulya-dombi Parkerdő

Gulya-domb

100%

Veszprémi Állatkert

Veszprémi Állatkert

Kittenberger Kálmán u. 17

85%

Villa Medici Hotel, Veszprém

Villa Medici Hotel, Veszprém

Kittenberger Kálmán u. 11

94%

a

Köszönjük az értékelésed!
Kérjük, jelentkezz be az értékeléshez!
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás