notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!
Kávézó
Étterem
Büfé
Látnivaló
Kikapcsolódás

Tojással kenés


A tojás fehérjét és sárgáját egy kevés vízzel vagy tejjel verik össze. Az így keletkező keverékkel szokás átkenni a sütemények, kenyerek, torták és más sütésre váró ételeket, hogy aranyszínű, fényes mázzal vonják be őket.


gasztronómia




IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb újdonságok és élménybeszámolók?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
Az élménytérkép.hu a földrajzi helyed alapján javasol neked élményeket
Kérlek, engedélyezd a helymeghatározást!
Bezárás

Fatal error: Call to a member function makeCacheFile() on null in /var/www/clients/client2/web31/web/index.php on line 200